Ungdomsmottagningen

unghuddinge-ungdomsmottagningen

Huddinge ungdomsmottagning finns här för dig som har frågor eller funderingar om sex, kärlek och relationer.

Besöken är kostnadsfria och mottagningen är HBT-certifierad. Här kan du testa dig för könssjukdomar och graviditet. Du kan även besöka oss för att prata med någon, få gratis kondomer och akutpiller. Vi som arbetar här är barnmorskor, kuratorer och läkare och har tystnadsplikt.

Vi arbetar mest inom områden som rör och sexuell, fysisk och psykisk hälsa. Du kan alltid fråga oss om du är osäker på om ungdomsmottagningen är rätt ställe för din fråga eller det du vill ha hjälp med. Om vi tror att du kan få bättre hjälp någon annanstans hjälper vi dig att komma dit.

För öppettider och kontaktuppgifter, besök ungdomsmottagningens webbplats: www.huddinge.se/ungdomsmottagningen